Savjeti za upotrebu
Aluminij nije izotermalni materijal. Upotrijebite odgovarajuću termo navlaku ako želite održavati svježinu tekućine u bočici za vodu. Ova bočica je prikladna za tople napitke, ali se oni brzo hlade. Prikladna i za gazirane napitke.
Ne ulijevajte masne tvari (mliječne proizvode, ulja itd.) ili kisela pića (voćne sokove, energetska pića).Ne stavljati u mikrovalnu pećnicu niti u zamrzivač, ne izlagati plamenu niti drugim izvorima topline
Značajke
Čep se jednostavno otvara jednom rukom pritiskom na bijeli gumb s natpisom PRESS. Tijekom prenošenja taj gumb možete zakočiti povlačenjem bijelog gumba prema dolje. Pojavljuje se crveni dio koji označava da je čep zakočen i da ga ne možete pritisnuti. Ima i filter tako da možete dodati voće za aromu, kao i ugrađenu otpornu ručku za nošenje.
Savjeti za održavanje
Nakon svake upotrebe operite bocu deterdžentom za posuđe i vodom. Proizvod se može staviti i u perilicu suđa, ako je potrebno. Čep i bocu sušiti odvojeno.
Za pravilno čišćenje proizvoda ostavite ga namakati preko noći u otopini vode i sode bikarbone.
Prva upotreba
Isperite cijeli proizvod čistom vodom 3 puta prije prve upotrebe.
Materijali i uredbe
Svi naši proizvodi i materijali u skladu su s važećim normama o kontaktu s hranom. Ne sadrže bisfenol A (BPA) u skladu s trenutnim francuskim propisima.
Težina i dimenzije
Zapremnina: 1,5 l
Dimenzije: Ø 8,8 x 32,3 cm
Težina: 218 g (tijelo 171 g / čep 47 g)
Dostupne veličine: 1 l i 1,5 l
Ne bacajte, popravite
Naši proizvodi pratit će vas tijekom planinarenja. Tijekom vremena, proizvodi će se trošiti, određeni će se dijelovi istrošiti, oštetit će se ili će se izgubiti.
Kako biste popravili svoju bocu, čepove možete nabaviti zasebno, a spojevi se mogu jednostavno zamijeniti.
DIZAJN PROIZVODA: NAŠA STRUČNOST
Naš se tim dizajnera Quechua nalazi u Passyju podno Mont Blanca, u Haute-Savoieu (Francuska). Tamo se susreću naši timovi (dizajneri, voditelji proizvoda, inženjeri itd.) i ljubitelji aktivnosti u prirodi. Izvrsno mjesto za dizajniranje proizvoda za planinarenje uz svu potrebnu stručnost.